Lækkert og sprød!
En lækker sprøde brød, som bruges til dips eller snacks i Indien. I form ligner det Pita brød men fordi det er dypstegte, har det meget mere smag og sprødhed.
Indgredienser:
- 2 kopper hvedemel eller fuldkornsmel
- 1 kop mælk (stuetemperatur)
- 1 æg
- 2 tsk. bagepulver
- Nigella frø (kan undlades)
- 1 tsk. Salt
Bland det godt sammen med en røremaskine eller med hænderne.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem med så meget mel, at dejen stadig er blød og smidig.
Dæk til med folie og led det hvile et lunt sted i mindst 30 minutter.
Brug en kagerulle til at rulle dejen på en melet overflade i den ønskede form. (Det skal kunne være i frituregryden).
Frituresteg i cirka 2 minutter på hvert side i brødet og læg på en tallerken dækket med køkken papirer, mens du forsætter med resten af brødet.
Se min opskrift på Rejer Puri. 🙂