Blog

  • Tørret bukkehornkløver blade
    Eller dried fenugreek/kasuri methi er en flittig brugt ingrediens i det indiske køkken Det giver indisk mad en meget aromatiske smag og den er også lidt bittert.   Jeg tilsætter det direkte til min retter og en tsk. er rigeligt. Methi kan hold sig i skabet, hvor der er mørkt og tørt.
  • Ghee
    Ghee er en type klaret smør, som er vigtig i såvel indisk og pakistansk madlavning. Ghee fremstilles ved at opvarme usaltet smør ved meget lav varme, hvorefter smørret deler sig i proteiner, hovedsageligt kasein, og rent smørfedt. Det rene smørfedt tages fra og bliver i fast tilstand til ghee. Source Wiki Ghee giver helt sikkert […]
  • Peshawari naan brød
    Peshwari Naan brød er til dem med en sød tand. Det er noget som jeg har eksperimenteret med over julen og jeg er godt tilfreds med resultatet. Konen mente at det smager lige så godt som noget fra Resturanten så jeg er glad. Man bruger Basis naanbrøds dejen og her i, kommer man en Peshawari […]
  • Indisk madlavning i dit eget hjem
    Tak fordi du/ i viser interesse i min hjemmeside. Jeg er virkelig begejstreret for at kunne dele min viden inde for det Indiske (BIR) køkken, hvor jeg forhåbentlig kan inspirere dig til at prøve Indisk madlavning i dit eget køkken. British Indian Restaurant (BIR) er den måde jeg forbereder de fleste af min retter. Det […]
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close