Løg bhaji

7K
Lækre og sprøde!

Du ville ikke kunne få nok, når du smager denne løg bhaji opskrift.

Det er en stor favorit på bordet, når jeg laver indisk for gæster. De er varm og dejligt sprøde. En blanding af løg, chili, kartoffel, koriander og blandede kryderrier.

Tricket her er at stege dem af to omgang. Første i 5 minutter, hvorefter man skal lad dem stå indtil man skal servere. Når tiden kommer til de skal på bord laver man et lille hul i midten af bhaji’en og steger dem indtil de er gyldene. På denne måde får du ikke en slatten bhaji men en lækker sprød snack.

Indisk onion bhaji

Bhaji er en krydret indisk snack, som består af friturestegte løg, der smager virkelig godt.
Servings 8 personer
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Hviletid 20 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes

Equipment

  • En stor skål
  • frituregryde
  • Kniv

Ingredients

  • 10 stk. løg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 Spsk Blandet krydderier
  • ½ tsk chilli pulver
  • 1 Spsk Hvidløgs/ingefærs pasta
  • ½ rød chili
  • ½ bundt frisk korriander
  • 1 kop kikærtemel
  • 200 ml solsikkeolie til friture

Instructions

  • Skær løg i tynde skiver, hak chili og koriander.
    Skær løgene i skiver
  • læg løgene i en skål og drys med salt og lad det hvile i 15 minutter
  • tilsæt krydderierne, chili, korriander og hvidløgs / ingefærs pastaen til løgene.
  • Bland indgredienserne forsigtigt sammen.
  • Tilsæt kikærtemelet med en sigte, lige akkurart nok til at blandingen er lidt klæbrig og holder sammen.
  • Lav en kugle i hånden med løgblandingen på størrelse med en frikadelle.
  • opvarm olien i en gryde og steg dem, indtil de er gyldne. Tag dem ud og læg dem på en tallerken i 5 minutter, for at køle af.
    Lav et lille hul i midten af ​​bhaji for at lade olien stege indvendigt og læg dem i den varme olie igen, indtil de er sprøde (dette kan også gøres lige før de skal serveres).

Notes

Pas på, når du bruger varm olie!
Author: Phil
Calories: 270kcal
Course: forret, Side Dish
Cuisine: indisk
Keyword: crispy, løg, Quick & Easy

Did you make this recipe?

Please let me know how it turned out for you! Leave a comment below and tag on Instagram and hashtag it .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close