Den her opskrift vil sikre dig saftig velsmagende kylling stykker som hovedret eller som kød til din yndlingskarry.
Det er et absolut ”must” at lave tikka kylling på grillen herhjemme.
En dejlig marinade blanding som giver kylling stykkerne masse af smag!
Ingredienser
400g kyllingefilet skåret i stykker.
150ml græsk eller natural yogurt.
2 Spsk. Olie
2 Spsk. Hvidløg/ingefær paste.
1/2 tsk. Chilipulver (optional).
1 Spsk Tandoori masala pulver.
1 Spsk. Patak Tikka masala paste.
1 Spsk Patak Tandoor masala paste.
1/2 tsk. Sort peber
1 tsk salt
Fremgangsmåde
Skære kyllingefilet i god mellem store stykker.
Bland kylling stykkerne i de tøre krydderier.
Kom alle andre Ingredienserne i en skål og bland det godt sammen.
Læg kyllinge stykkerne i skålen og rør det hele sammen.
Sæt det i køleskabet i mindst 4 timer helst 24 timer.
Tænd for grillen og mens den bliver varme, sæt kyllingestykkerne på et træspyd eller lign.
Kom kylling på grillen og sørge for at kødet er gennemstegte
Done! 😋