Rejer puri

1.9K
Rejer puri

En tyk sauce med rejer severet på en sprøde fladbrød.

En fantasisk lille forret eller hovedret, hvis du kan lide det lige så meget som mig 😉

Puri er indiske dypstegte fladbrød, som er meget enkelt at lave og bliver sprøde med en dejlig konsistens.

Denne ret findes typisk under forret på menukortet på de indiske restauranter i Storbritannien.

Det er nok fordi puri er en snack brød i Indien, og oftest spises som et mellemmåltid.

Til den dypestegte fladbrød lave jeg en enkelt men lækkert rejer karry sauce, som er tyk i konsistens jeg bruger teknik som hedder ”Bhuna”.

5 from 1 vote

Rejer Puri

Rejer blandet med noget basis krydderier,. En enkelt indisk forret.
Servings 2 personer
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes

Ingredients

Instructions

  • Forberede ingredienserne
  • Opvarm olien i en wok/gryde og tilsæt fint hakkede løg og fint snittet hvigløg, lad det svitse et par minutter.
  • Tilsæt hvidløg/ingefær pasta og sørg for at det ikke brænder på, men at rør konstant rundt i det i 1minute.
  • Tilsæt krydderier og rør konstant rundt i gryden i 1 minute.
  • Tilsæt tomatpuréblanding og simre i 2 minutter.
  • Tilsæt en suppeske base sauce og lad det simre i et par minutter, før du tilføjer mere Base sauce.
  • Tilsæt Rejerne.
  • Lad det simre til det har en god tyk konsistens og rejerne er gennemkogte i saucen.
Course: forret
Cuisine: indisk
Keyword: Chapti, Forret, Rejer

Join the Conversation

  1. 5 stars
    I feel that
    is one of the such a lot significant information for me.

    And I’m happy studying your article.
    However want to statement
    on some general issues, The website taste is perfect,
    the
    articles is really great : D.
    Just right process, cheers

    1. Thank you Henry. Happy to hear you enjoyed the article and the good tasted good. Nice one! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close