En fantasisk lille forret eller hovedret, hvis du kan lide det lige så meget som mig 😉
Puri er indiske dypstegte fladbrød, som er meget enkelt at lave og bliver sprøde med en dejlig konsistens.
Denne ret findes typisk under forret på menukortet på de indiske restauranter i Storbritannien.
Det er nok fordi puri er en snack brød i Indien, og oftest spises som et mellemmåltid.
Til den dypestegte fladbrød lave jeg en enkelt men lækkert rejer karry sauce, som er tyk i konsistens jeg bruger teknik som hedder ”Bhuna”.
Rejer Puri
Rejer blandet med noget basis krydderier,. En enkelt indisk forret.
Ingredients
- 1 Stks Kanel hele
- 3 Spsk. ghee eller olie
- 1 Spsk. krydderiblanding (mixed power)
- 1 Tsk. chilipulver
- 1 Stks. Løg
- 1 Stks. Hvidløg
- 1 Tsk. hvidløg/ingefær pasta
- 50 ml tomatpuréblanding
- 100-150 ml Base sauce
- 150 g Rejer
Instructions
- Forberede ingredienserne
- Opvarm olien i en wok/gryde og tilsæt fint hakkede løg og fint snittet hvigløg, lad det svitse et par minutter.
- Tilsæt hvidløg/ingefær pasta og sørg for at det ikke brænder på, men at rør konstant rundt i det i 1minute.
- Tilsæt krydderier og rør konstant rundt i gryden i 1 minute.
- Tilsæt tomatpuréblanding og simre i 2 minutter.
- Tilsæt en suppeske base sauce og lad det simre i et par minutter, før du tilføjer mere Base sauce.
- Tilsæt Rejerne.
- Lad det simre til det har en god tyk konsistens og rejerne er gennemkogte i saucen.
I feel that
is one of the such a lot significant information for me.
And I’m happy studying your article.
However want to statement
on some general issues, The website taste is perfect,
the
articles is really great : D.
Just right process, cheers
Thank you Henry. Happy to hear you enjoyed the article and the good tasted good. Nice one! 🙂