Jalfrezi

2K
Indisk Jalfrezi

Masse af smag med frisk råvare ikke mindst tomat.

Jalfrezi en en klassisk indisk ret lavet fra god råvare, hvor man steger peberfrugt og løg på en meget varme stegpande (stir-fry) inden man tilsætter krydderier og tomat og de øvrige ingredienser.

Det er typisk en tør karry. Ønsker man mere sauce, tilsæt blot mere base sauce.

Den er også til den stærk side, men det kan i selvfølgelig også selv styre.

Jalfrezi

En klassisk fra det indisk køkken
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes

Ingredients

Instructions

  • Forberede ingredienserne
  • Opvarm olien i en wok/gryde og tilsæt fint hakkede løg, lad det svitse et par minutter.
  • Tilsæt det frisk chili og peberfrugt og hvidløg/ingefær pasta og simre et minutes tid.
  • Tilsæt hakket tomat til stegepanden og simre i 2 minutter.
  • Tilsæt krydderier og rør i stegpanden og simre et par minutter .
  • Tilsæt en suppeske base sauce og lad det simre uden omrøring i 2-3 minutter.
  • Tilsæt tandoori masala marinade
  • Tilsæt frisk tomater
  • Tilsæt lidt base, hvis det ser for tørt ud og simre til enkonsistens man er tilfreds med.
  • Tilsæt tandoori kylling stykkerne.
  • Jalfrezi done!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close