Kylling hvidløg & chili

1.5K
En Klassiker fra det indiske køkken

Kylling hvidløg og chili behøver jeg at sige mere. Mums!

Denne karry er præget af hvidløg, Jeg elsker hvidløg og med et kick fra frisk chili har vi en klassisk karryret som smager formidabel. Den mængede chili man putter i er som altid vejledninger, mere eller mindre chili, DU bestemmer!

Kylling hvidløg & chili

Fint skåret hvidløg og chili giver en dejlig klassisk indisk smag
Servings 4 personer
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes

Ingredients

  • 4 Spsk Solsikkeolie
  • 10 stk. fint skåret Hvidløg
  • 1 stk. fint hakkede løg
  • 1 Spsk Hvidløg/ingefær pasta
  • 2-3 stk. fint skåret frisk chili
  • 1 tsk. chilipulver
  • 2 Spsk. krydderiblanding
  • 1 Spsk. tandoori masala
  • 100 ml tomatpuréblanding
  • 300 ml Base sauce
  • 50 ml spice fond
  • 1 tsk. fenugreek tørret bukkehornkløver blade
  • 2 Spsk fint hakkede korriander
  • 500 g kyllingestykker tikka masala kyllinge er bedst.

Instructions

  • Forberede ingredienserne
  • Opvarm olien i en wok og tilsæt fint skåret hvidløg rør rundt i 30 sekunder.
  • Tilsæt hvidløg/ingefær pasta og sørg for at det ikke brænder på, men at rør konstant rundt i det i 30 sekunder.
  • Tilsæt fint hakkede løg og frisk skåret chilier lad det svitse et par minutter.
  • Tilsæt krydderier og tomatpuréblanding, skrue op for varmen og rør konstant i et minut.
  • Tilsæt en suppeske Base sauce og lad det simre i et par minutter, før du tilføjer mere Base sauce.
  • Tilsæt kyllingestykkerne
  • Lad det simre til det har en passende konsistens og kun rør kun i det, så det ikke brænder fast i bunden.
  • Tilsæt fenugreek (Tørret bukkehornkløver blade) og korriander. Pynt med lidt fint skåret hvidløgsskiver og frisk chili.
Course: hovedret
Cuisine: indisk
Keyword: BIR, chili, hvidløg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close