Denne karry er præget af hvidløg, Jeg elsker hvidløg og med et kick fra frisk chili har vi en klassisk karryret som smager formidabel. Den mængede chili man putter i er som altid vejledninger, mere eller mindre chili, DU bestemmer!
Kylling hvidløg & chili
Fint skåret hvidløg og chili giver en dejlig klassisk indisk smag
Ingredients
- 4 Spsk Solsikkeolie
- 10 stk. fint skåret Hvidløg
- 1 stk. fint hakkede løg
- 1 Spsk Hvidløg/ingefær pasta
- 2-3 stk. fint skåret frisk chili
- 1 tsk. chilipulver
- 2 Spsk. krydderiblanding
- 1 Spsk. tandoori masala
- 100 ml tomatpuréblanding
- 300 ml Base sauce
- 50 ml spice fond
- 1 tsk. fenugreek tørret bukkehornkløver blade
- 2 Spsk fint hakkede korriander
- 500 g kyllingestykker tikka masala kyllinge er bedst.
Instructions
- Forberede ingredienserne
- Opvarm olien i en wok og tilsæt fint skåret hvidløg rør rundt i 30 sekunder.
- Tilsæt hvidløg/ingefær pasta og sørg for at det ikke brænder på, men at rør konstant rundt i det i 30 sekunder.
- Tilsæt fint hakkede løg og frisk skåret chilier lad det svitse et par minutter.
- Tilsæt krydderier og tomatpuréblanding, skrue op for varmen og rør konstant i et minut.
- Tilsæt en suppeske Base sauce og lad det simre i et par minutter, før du tilføjer mere Base sauce.
- Tilsæt kyllingestykkerne
- Lad det simre til det har en passende konsistens og kun rør kun i det, så det ikke brænder fast i bunden.
- Tilsæt fenugreek (Tørret bukkehornkløver blade) og korriander. Pynt med lidt fint skåret hvidløgsskiver og frisk chili.