En karry sauce prægede af ketchup, mangochutney og fløde. Det er til den sød side, så det er helt sikkert en ret som er familievenlig.
Der menes at den karry er opfundet i Glasgow for og nu findes den på alle menukort i Storbritannien indiske takeaways.
I kontrast til mange andre retter på hjemmesiden er der ikke brugt så mange krydderier, så man kan ikke rigtig går galt med at lave chasni, så hvad venter i på?
Get in the kitchen 🙂
Kylling Chasni
Ingredients
- 4 Spsk. olie
- 2 Spsk. hvidløg/ingefær pasta
- 1 Spsk. Spidskommen pulver
- 1 tsk. Amchoor pulver mango pulver
- 1 tsk. Gurkemeje pulver
- ¼ L fløde/piskefløde
- 3 Spsk. tomatketchup
- 3 Spsk. mangochutney
- 350 g forkogte kylling
- 200 ml Base sauce
- knivspids rød pasta favre
Instructions
- Forberede ingredienserne.
- Opvarm olien i en wok/gryde og tilsæt hvidløg/ingefær pasta og sørg for at det ikke brænder på, men at rør konstant rundt i det i 1minute.
- Tilsæt en suppeske base sauce og lad det simre i et par minutter, før du tilføjer en mere suppeske base sauce.
- Tilsæt ketchup og mangochutney.
- Tilsæt krydderier og lad det simre i et par minutter.
- Tilsæt kylling stykkerne
- Tilsæt fløden lidt af gang og simre indtil kylling stykkerne er opvarmet.
- Til sidste lidt limesaft og salt inden servering.
- Done!