Forkogt kylling

679
Kyllinge klar til karry

En lækre måde at forberede kød på.

Det er ikke et must men, forkogt kylling er noget som man kan lave i forvejen og tilsætte til retten 5 minutter før den serveres. Kødet bliver mørt og du får en fond, som er rigtig god til at give de forskellige retter ekstra smag.

Forkogt Kylling

Servings 4
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes

Equipment

  • en stor gryde

Ingredients

  • 500 g Kylling
  • 150 ml Base sauce
  • 2 Spsk. Hvidløg/ingefær pasta
  • 1 Spsk . krydderiblanding
  • 1 Spsk. Garam masala
  • 1 stk. Kanel hele
  • 1 tsk. salt
  • 10 stks. peber hele
  • 1 tsk. spidskommen frø
  • 5-6 stks. kardemomme kapsler
  • 400 g hakkede tomater

Instructions

  • Hak løg relativt fint
  • Find og mål alle krydderier
  • lav hvidløg/ingefær pasta
  • skyld kylling for salt vand
  • Opvarme ghee/olie i en gryde og svits løg samt hvidløg/ingefær pasta i et par minutter. Herefter tilsæt krydderier og rør rundt et par minutter. Sørg for det ikke brænder på, tilsæt evt. lidt vand.
  • Tilsæt kyllingestykker, hakkede tomater og Base sauce. Rør lidt rundt og sørg for at alle kyllingestykker er dækket af saucen og læg låg på gryden.
  • Lad det simre i cirka 15 mintutter og se efter om kyllingestykkerne er gennemkogte.
  • Fisk kyllingestykkerne op af gryden og køl af på en tallerken
  • Skrue op for varmen og lad fonden som er tilbage i gryden koge i 5 minutter. (det blive til spice fond).
Course: hovedret
Cuisine: indisk
Keyword: inden du starter, krydderier, kyllinge

Join the Conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close