En vigtig ingrediens I det BIR-køkken. I de fleste retter bruges hvidløg og ingefærs pasta.
Duften af hvidløg og ingefærs pasta er ikke til at tage fejl af, så ved man hvad der står på menu, nemlig karry. Sørg for at gryden/stegepanden ikke er for varm når du putter pasta i. Lad pastaen simre stille og roligt for at undgå at det brænder på og husk at nyde duften!
Det er nemt at lave og kan fryses ned eller holde sig en måneds tid i kølskabet. Du skal blot sørge for at skylle glasset i Atamon og giv pastaen lidt ektra olie hvergang du bruger det.
Hvidløg og ingfær pasta
Equipment
- Rivejern
- Hvidløgspresser
Ingredients
- 100 g Revet ingefær
- 100 g Presset hvidløg
- 3 Spske Solsikkeolie
- 3 Spske Vand
Instructions
- Riv ingefær fint (du behøver ikke skrælle den).
- Fjern skælllen af hvidløgene og pres hvidløgene med en hvidløgspresser
- Bland alle ingredienserne sammen og rør det sammen.
Great info.
Lucky me I found your site by chance (stumbleupon).
I have book-marked it
for later!
Happy to hear. Enjoy the curries 🙂