Peshawari naan brød

1.9K
Sødt og sprødt

Et dejligt lækker brød, som gør at man ikke behøver dessert!

Peshwari Naan brød er til dem med en sød tand.

Det er noget som jeg har eksperimenteret med over julen og jeg er godt tilfreds med resultatet. Konen mente at det smager lige så godt som noget fra Resturanten så jeg er glad.

Man bruger Basis naanbrøds dejen og her i, kommer man en Peshawari blanding. Der består af rosiner, lyssirup, kokosmel, sukker og mandelmel. Det placeres midt i dejen og foldes ind i dejen, herefter man ruller det med kagerullen.

Brødet lægges på en opvarmet stegepand. Stegepanden skal være meget varm. Brødet steges på begge sider (kom evt. smør/ghee på den en side).

Opskriten findes her:

Peshswari naan

Et sødt og sprødt naan brød
Prep Time30 minutes
Active Time5 minutes
Course: Side Dish
Cuisine: indisk
Keyword: BIR, naan brød
Yield: 8 personer

Materials

  • 1 dl fløde
  • 20 g rosiner
  • 100 g kokosmel Blend det i en blender, til det er meget fint.
  • 100 g mandelmel
  • 60 g sukker
  • 1 dl lys sirup

Instructions

  • Kom alle ingredienserne i skålen og bland grundigt sammen.
  • Kom en portion på størrelse med en golfbold, midt på Basis naanbrøds dejen og fold dejen omkring Peshawari blandning.
  • Rulle dejen til den ønskede form og størrelse.
  • Steg brødet på en opvarmet stegepan på begge sider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close