Sødt og sprødt
Et dejligt lækker brød, som gør at man ikke behøver dessert!
Peshwari Naan brød er til dem med en sød tand.
Det er noget som jeg har eksperimenteret med over julen og jeg er godt tilfreds med resultatet. Konen mente at det smager lige så godt som noget fra Resturanten så jeg er glad.
Man bruger Basis naanbrøds dejen og her i, kommer man en Peshawari blanding. Der består af rosiner, lyssirup, kokosmel, sukker og mandelmel. Det placeres midt i dejen og foldes ind i dejen, herefter man ruller det med kagerullen.
Brødet lægges på en opvarmet stegepand. Stegepanden skal være meget varm. Brødet steges på begge sider (kom evt. smør/ghee på den en side).
Opskriten findes her:
Peshswari naan
Et sødt og sprødt naan brød
Yield: 8 personer
Materials
- 1 dl fløde
- 20 g rosiner
- 100 g kokosmel Blend det i en blender, til det er meget fint.
- 100 g mandelmel
- 60 g sukker
- 1 dl lys sirup
Instructions
- Kom alle ingredienserne i skålen og bland grundigt sammen.
- Kom en portion på størrelse med en golfbold, midt på Basis naanbrøds dejen og fold dejen omkring Peshawari blandning.
- Rulle dejen til den ønskede form og størrelse.
- Steg brødet på en opvarmet stegepan på begge sider